Telefon antibruiaj frecventa CDMA


Telefonul special pentru copiat a fost scos pe piata tocmai pentru a ajuta pe cei care au examene importante de sustinut si a caror sali de examinare sunt dotate cu sisteme de detectie si bruiaj .
Telefon antibruiaj frecventa Cdma ,nedetectabil .
Acest telefon special comunica pe o altfel de frecventa decat cele cunoscute de majoritatea persoanelor .

Raza sa de actiune este nelimitata deci puteti fi sunat de oriunde din tara ,de pe orice retea de telefonie fixa sau mobila .

Telefonul are dimensiuni reduse,durata bateriei este de 300 minute .
Aici gasisit cele mai bune sisteme de copiat nedetectabile si anti-bruiaj de pe piata.
DOAR NOI OFERIM TELEFOANE ANTIBRUIAJ CDMA FARA COLIER LA GAT. Sistemele noastre sunt fara niciun fir ,aveti asupra dumneavoastra doar telefonul si casca in ureche .
Avem la vanzare si inchiriat sisteme de copiat la examene la cele mai mici preturi .

Aparatele noastre de copiat sunt ecranate asigurand o caritate superioara celor existente la ceilalti comercianti astfel incat nu se pot detecta sau bruia .
.
Pentru mai multe detalii legate de acest produs va rugam sa ne contactati prin mail sau la unul din numerele de pe site .

pret 600 lei

0765514552

mess: internet_reloaded


copiat barou, copiat magistratura, copiat examen, copiat, casti copiat, handsfree copiat, telefon wireless, telefon pentru copiat, camere in nasture, microcamere wireless, camere ascunse, camere spion, barou, telefon antibruiaj, telefon nedetectabil.

4 comentarii:

  1. dar de invatzat, nu mai invatza chiar nimeni??:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. astea chiar sunt adevarate ? parca nu imi vine a crede

    RăspundețiȘtergere
  3. ala care zice sa invete! Invata ma tu poate vei ajunge doctor! In scurt timp te to.i vedea pe strada cersetor si o sa.i spun partenerei mele ..asta a fost doctor..

    RăspundețiȘtergere